Saksalainen Subway

Viimeksi Saksan rajakaupoissa käydessä poikkesimme samalla myös Subiin. Siellä oli helppo käväistä syömässä ostosten lomassa, sillä lähin Subi löytyi rajakauppa Faktasta.

Saksalaisessa Subissa käynti olikin ollut haaveissa jo tovin tällä Subi-fanilla. Aikaisemmin oli jo testattu tanskalainen Subway ja muutama kerta herkuteltu myös ruotsalaisilla leivillä maan läpi huristellessa.

Saksalainen Subway oli oikeastaan hyvin samanlainen kuin muuallakin. Leipä oli hyvää ja täyte maistui herkullisen tutulta. Pientä eroa oli täytteissä, esimerkiksi maissi, mutta nykyään sitäkin näytti saavan valittua myös suomalaisesta Subista.

Osuttiin paikalle ruuhkan jälkimainingeissa, mutta onneksi sain vielä lempparileipäni hunaja-kauran. Jes!

Vaikka täytteet periaatteessa ovat samat ja sama määrä asetellaan leivän väliin joka paikassa, niin kaikki riippuu silti leivän täyttäjästä ja minkä verran hän kastiketta ruokaan annostelee. Paras on tietysti kastikkeessa uiva leipä.

Harmikseni joudun toteamaan, että Tanskassa oli huonoin Subi. Miksi se patonki on siellä aivan erilainen kuin muualla eikä maistu ollenkaan niin hyvältä? Muualla patongit ovat olleet oikein hyviä ja keskenään samanlaisia. Pitänee joskus käydä tarkistamassa mikä tanskalaisten leipien tilanne nykyään on.

Some yummy Subway food in Germany a long time ago. I have also tried Danish and Swedish Subs, but why is the bread so different in Denmark?