Kesäkuun Legolandeilut

Vuoden ensimmäiset kolme reissua Legolandiin on nyt paketissa. Ensi viikolla ollaan vielä menossa, mutta sitten tarvinnee pitää hiukan taukoa, sillä täällä alkaa kesälomakausi.

Ensimmäinen Legoland-reissu meni ehdottomasti parhaiten. Silloin ihmiset pitivät hyvin turvavälejä, eivätkä tulleet turhan lähelle edes jonotustilanteissa.

Toisella käynnillä huomasi selvästi eron ihmisten käyttäytymisessä. Porukka tuntui rentoutuneen jo sen verran paljon, että turvavälejä ei aina muistettu noudattaa. Väkeä rynni sinne tänne ja jonottaessa tultiin välillä ihan naamalle. Se oli iso pettymys, sillä ei korona ole täältä Tanskastakaan mihinkään hävinnyt, päinvastoin. Joillakin alueilla on nyt ollut tartuntaryppäitä. Toivottavasti ei kovin pahaksi tilanne siitä pääsisi yltymään.

Eilen Legolandissa käydessä huomasi ensimmäistä kertaa, että saksalaiset turistit olivat löytäneet tiensä puistoon. Nyt sai taas onneksi rauhassa kulkea ja jonotella laitteisiin.

Tällä sekä ensi viikolla pääsee arkipäivinä Legolandiin ilman varausta. Saa nähdä miten se tulee vaikuttamaan kävijämääriin. Toistaiseksi puistossa on ollut väljää, samanlaista kuin normaalisti on ollut kevätpäivisin.

Se oli hiukan kurja yllätys, että Star Wars -miniland on kadonnut jonnekin.

 Uutta olivat kyltit, joissa lueteltiin päivän avoimet kaupat sekä ruokapaikat.

Uudet Legot olivat löytäneet tiensä hyllyyn, joten päästiin myös tekemään perinteisiä synttärilahjaostoksia.

Ylipäätään Legolandissa on jatkuneet samat rajoitus- ja puhdistustoimet, joten ihan hyvillä mielin siellä on voinut nyt vielä käydä. Kunhan vaan kaikki muistaisivat olla Koroninjoja.

Sunny summer days at Legoland.