Lego Batman -tapahtuma Legolandissa

Tällä kertaa ehdittiin osallistumaan vain kahteen tapahtumaan Legolandissa. Niistä ensimmäinen oli Lego Batman -päivä.Lego Batman tapahtuma06

Tärkein juttu lapsille oli päästä Batmanin kanssa yhteiskuvaan, joten häntä piti tottakai käydä tervehtimässä. Osuttiin paikalle hyvään aikaan, kun tapaamisaika oli juuri alkanut. Pitkään ei tarvinnut jonotella ja lapset pääsivät antamaan Batmanille halit ja ylävitoset.Lego Batman07

Lasten lempparipuuha Legolandin tapahtumissa on mosaiikki, joten siihen osallistuttiin seuraavaksi. Batman-tapahtuma oli vain kaksipäiväinen, joten mosaiikkikin oli mitoitettu sitä silmällä pitäen. Mukaan kuitenkin ehdittiin ja lapset saivat rakentaa omat pikku palansa. Rankentamisen jälkeen oli jännää seurata mihin kohtaan se oma tuotos naputellaan.Lego Batman tapahtuma04Lego Batman tapahtuma05

Pienet rakentajat saivat palkkioksi hienot Lego Batman -merkit, jotka voi kiinnittää vaikka paitaan.Lego Batman tapahtuma02

Käytiin vielä heittelemässä hiukan pahiksia batarangeilla.Lego Batman tapahtuma03Lego Batman tapahtuma

We attended Legoland’s Lego Batman event in the spring. The best thing were of course building Lego mosaic and meeting the caped hero himself.