Legolandin Falck-tapahtuma

Toinen tapahtuma jossa käytiin keväällä Legolandissa oli Falck-päivä. Vaikka tapahtumaa on järjestetty aikaisempinakin vuosina oli tämä ensimmäinen kerta meille.Legoland Falck dag10

Falck on alunperin Tanskassa 1906-luvulla perustettu yritys, joka toimii avustus-, terveydenhoito-, pelastus- ja turvallisuusaloilla. Nykyään Falckilla on toimintaa 46 maassa. Ei siis ole ollenkaan erikoista, että Suomessa ajelee vastaan vaikka Falckin hinausauto.Legoland Falck dag

Legolandin Falck-tapahtumassa oli monenlaisia näytöksiä sekä mahdollisuus päästä tutustumaan ajoneuvoihin. Meitä kiinnosti eniten puiston läpi ajava paraati, joka olikin oikein hieno.Legoland Falck dag02Legoland Falck dag03Legoland Falck dag04Legoland Falck dag05Legoland Falck dag06Legoland Falck dag07Legoland Falck dag08Legoland Falck dag09Legoland Falck dag11

Lasten lemppari oli tottakai taas Olli, joka on aina paraateissa mukana teemaan sopivin varustein.Legoland Falck dag13

The parade at Legoland’s Falck event was great. Kid’s favorite was again Olli.