Kevättä ja jätskiä

Ihanaa kun on kevät. Ilmat lämpenee ja valoisuus lisääntyy, koko kesä vielä edessä.kevät08

Kelitkin on olleet ihan keväiset, vuorotellen aurinkoa ja sadetta.kevät05

On ollut ihana ihailla kukkia. Ruohoakin jo leikkailtiin.kevät06kevät07kevät03kevät02kevät

Jokunen kerta ollaan käyty myös Legolandissa, siellä on mukavan rauhallista nyt ennen lomakauden alkamista. Maisteltiin lopulta tämän kauden uutuus-jätskiä, jossa on Pandan rakeita päällä. Odotukset oli tosi korkealla, mutta ei se kyllä maistunut hyvältä. Hinnaston kuvan perusteella haaveiltiin miehen kanssa pehmoisista lakritsin palasista, mutta pinnalle ripoteltiinkin sitkeitä salmiakin makuisia kikkareita. Möh. Olisi ollut tosi kiva välillä herkutella täällä Pandan lakuilla ja samalla tukea tuttua puljua, jonka tehtaanmyymälässä on tullut vierailtua ekaa kertaa jo lapsena. Mutta noi salmiakit ei kyllä olleet omaan makuun ollenkaan sopivia, joten täytyy vaan pysytellä Oreo-vaihtoehdossa mikäli jätskikiskalle siellä eksyy.kevät04

Tai rouskutella vaikka omenaa. Nuorimmainen oli näköjään taas käynyt itsekseen hieman keittiössä maistelemassa.kevät09