Varden keskustassa

Varden kaupunki on tullut meille tutuksi lomamatkoilla. Sinne on ollut helppo poiketa vaikka ruokaostoksille lomamökiltä tai syömään uintireissulla.

Lapset ihastuivat aikanaan Varden kirjaston mukavaan lastenosastoon ja uimahallin pieneen vesiliukumäkeen. Itse taas tykkään ihan vaan kävellä ympäri keskustaa ihailemassa kauniita rakennuksia. No, kaupungissa kuin kaupungissa.

Kävelykadun varrelta löytyy kivoja kauppoja, suuremmat ruokakaupat sijaitsevat hiukan laidemmalla.

Syömässä käytiin italialaisessa ravintolassa, jota voin kyllä suositella. Hyvää ruokaa ja mukava palvelu. Pari kertaa ollaan siellä käyty syömässä ja aina ollaan oltu paikan ainoat asiakkaat. Sen ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, sillä paikka on kyllä silti hyvä.

Varde ei oikeastaan poikkea muista tanskalaisista kaupungeista, se on yhtä nätti ja viihtyisä kuin kaikki muutkin.

Nice and sunny Varde.