Kaupassa: Føtex

Ensimmäinen Føtex avattiin Aarhusissa 60-luvulla.Fotex

Tanskalaisen Føtexin nimi tulee sanoista: fødevarer ja textil, eli elintarvikkeita ja tekstiilejä. Føtex olikin ensimmäinen kauppa Tanskassa, josta sai elintarvikkeiden lisäksi myös vaatteita, kirjoja ja elektroniikkaa.Fotex07Fotex08Fotex09Fotex10Fotex11Fotex12Fotex13Fotex14Fotex15Fotex16Fotex17Fotex18Fotex19Fotex20Fotex21Fotex22Fotex23Fotex24

Føtexistä löytyy myös bagerin tuotteita ja keittiössä valmistuu valmiita ruoka-annoksia myyntiin. Monissa kauppojen bagereissa tuntuu olevan aamupäivisin tarjouksessa leipää+pulla-setit. Ihan tavallisissa bagereissa on tarjouksia muuten vaan ja välillä voi olla jotain tiettyjä teemoja eri päiville. Esimerkiksi tässä meidän lähibagerissa on nyt ollut keskiviikot pullapäiviä, jolloin on jotain pullia tarjouksessa, maanantaisin taas on piirakkapäivä ja joskus toiste on ruislimppupäivä. Oltiin ajateltu hakea grillikanaa Føtexin grillikanatiistaista, mutta kaikki oli jo siinä vaiheessa menneet kaupaksi kun päästiin paikalle.Fotex02Fotex03Fotex04Fotex05Fotex06

Føtex on kyllä ihan mukava peruskauppa.Fotex25Fotex26Fotex27