Hippu 10 vuotta

Viime viikolla oli aihetta juhlaan, kun Hippu täytti 10 vuotta.Hippu10v

Synttärisankarille kuuluu hyvää. Välillä täällä on ukkostanut ja satanut tosi kovaa, ja silloin Hippu on ollut kovasti peloissaan. Onneksi syli on kuitenkin aina lopulta rauhoittanut ja siinä on malttanut olla. Ukkosien jälkeisenä päivänäkin saattaa olla hiukan normaalia arempi, mutta onneksi samanlaisia pelkotiloja ei nyt ole ollut mitä tässä viime vuosina on ollut.

Yksi Hipun lempipaikoista tässä talossa on miehen vaatekaapin alahylly. Sieltä Hipun usein löytää nukkumasta.02Hippu10v

Hippu on aina ollut kova tähystämään. Talvellakin aina kiipeää korkeimpien lumikasojen huipuille katselemaan. Tässä talossa on mukava kodinhoitohuoneen ovi, kun siinä on iso ikkuna josta Hippu voi vahtia pihan tapahtumia.03Hippu10v

Myös parhaalle kaverille kuuluu hyvää.vilma