Kenkäkaupoista löytyi nippu ei-oota

Kierreltiin yhtenä päivänä useampikin kenkäkauppa ja urheiluvaatekauppa läpi ja etsittiin uusia lenkkareita nuorimmaiselle.uusia lenkkareita etsimässä

Ollaan käytössä havaittu hyviksi ja kestäviksi jalkineiksi lapsilla vedenpitävät lenkkarit, mutta kuinka ollakaan, mistään kaupasta ei sellaisia täältä löytynyt. Oltiin tosi yllättyneitä, sillä täällä kuitenkin ulkoillaan paljon ja kelit nyt välillä on mitä on. Märkiä.

Kaupoissa myyjät tuumasivat, että täällä ihmiset haluavat pitää joko mahdollisimman kevyitä lenkkareita tai sitten sadekelillä kumisaappaita.uusia lenkkareita etsimässä03

Vedenpitäviä lenkkareita ei kuulemma kukaan ole tullut kyselemään tai osaa edes kaivata. Useampikin myyjistä kylläkin naureskeli, että kyllähän täällä Tanskassa sadetta piisaa ja sellaiset kengät olisivat varmaan ihan kätevät. Vedenpitäviä vaelluskenkiä oli kuitenkin myynnissä vain aikuisten kokoja. Eräs myyjistä kauppasi suihketta kengän pintaa suojaamaan, mutta eipä se kuitenkaan ollut ihan se mitä oltiin hakemassa.

Todella paljon tuntui lenkkareissa olevan valinnanvaraa, mutta lähinnä sitten kuitenkin vaan siinä kengän kuosissa ja mallissa, ei vedenpitävyydessä.uusia lenkkareita etsimässä02

Jätettiin kengät vielä kauppaan ja katsellaan niitä taas toisella kertaa. Ja jostain ihan muualta.