Legolandin halloween

Meillä lapset ovat halloweenista melkein yhtä innoissaan kuin joulusta. Legolandin halloween oli siis erittäin odotettu tapahtuma ja siellä käytiinkin kahtena päivänä kiertelemässä. Molemmille päiville riitti hyvin puuhaa ja katseltavaa, vaikka emme tällä kertaa laitteissa käyneetkään. Täällä Tanskassa vietellään syyslomaa juuri samaan aikaan, joten ihmisiä oli liikkeellä paljon molempina päivinä.

Halloweenkoristelut alkoivat jo heti portilta.Legolandin Halloween02Legolandin Halloween

Legolandin Halloween03Legolandin työntekijät olivat nähneet paljon vaivaa koristelujen eteen ja paikka näytti tosi hienolta.Legolandin Halloween04Legolandin Halloween05Legolandin Halloween06Legolandin Halloween07Legolandin Halloween09Legolandin Halloween10

Legolandin Halloween72Legolandin Halloween46Legolandin Halloween47Legolandin Halloween56Legolandin Halloween65Legolandin Halloween66Legolandin Halloween67Legolandin Halloween80Legolandin Halloween81Legolandin Halloween82Tällä kertaa portilla ei ollutkaan vastassa hyväntuulista merirosvoa, vaan vampyyri. Useilta laitteenkäyttäjiltäkin oli normaalit merirosvoasut sun muut vaihtuneet halloween-teemaan sopivammiksi.Legolandin Halloween11

Puistossa oli ilmaista ja maksullista ohjelmaa. Kiersimme tällä kertaa vain maksuttomat puuhat, mutta pientä maksua vastaan olisi päässyt myös kaivertamaan kurpitsaa tai kiertämään tehtäväpisteitä, josta olisi saanut lopuksi pienen palkinnon. Me kiersimme heinäpaaleista rakennetun pienen labyrintin ja kävimme molempina päivinä askartelemassa.Legolandin Halloween08

Kävimme katsomassa myös molemmat halloweenlavan esitykset.Legolandin Halloween70

Lapset tykkäsivät kovasti taikurista ja seurasivat silmät suurina hänen temppujaan. Mies meni lasten kanssa etupenkkiin katsomaan esitystä ja itse otin kuvia hiukan reunemmassa. Sinne asti kuului hyvin, kun poika ensimmäisen tempun jälkeen huusi ”mitä?!”, kun oli niin ihmeissään miten temppu oikein oli mahdollista. Pienin lapsista taas ihastui oikeaan pupuun, jonka taikuri taikoi esiin.Legolandin Halloween78

Meet’n’Greet-tapaamiset olivat myös teemaan sopivat, joten tällä kertaa lapset pääsivät kuvaan taikurin ja halloween-prinsessan kanssa.Legolandin Halloween64

Kioskeihin oli ilmestynyt halloweeniin sopivia syötäviä ja juotavia myyntiin.Legolandin Halloween16Legolandin Halloween17Legolandin Halloween44

Punaiseksi värjätty lampi näytti hienolta.Legolandin Halloween36Legolandin Halloween38

Hienoja asetelmia oli joka puolella. Luin, että puiston koristeluun oli käytetty yli 7 000 kurpitsaa.Legolandin Halloween13Legolandin Halloween14Legolandin Halloween23Legolandin Halloween24Legolandin Halloween32Legolandin Halloween41Legolandin Halloween42Legolandin Halloween43Legolandin Halloween51Legolandin Halloween52Legolandin Halloween55Legolandin Halloween68Legolandin Halloween71Legolandin Halloween73Legolandin Halloween79

Omat lempparikoristeeni taisivat olla luurangot ja lepakot.Legolandin Halloween39Legolandin Halloween37Legolandin Halloween53Legolandin Halloween61

Legolandin Halloween35Myös Minilandiin oli lisätty Legoista tehtyjä kummituksia, hämähäkkejä ja noitia sekä oikeita pikkiriikkisiä kurpitsoja.Legolandin Halloween25Legolandin Halloween26Legolandin Halloween27Legolandin Halloween28Legolandin Halloween29Legolandin Halloween30Legolandin Halloween31Legolandin Halloween76Legolandin Halloween77

Kun illalla hämärällä lähdettiin pois puistosta oli Minilandin monet pikkuruiset valot syttyneet ja alue näytti aivan ihanalta.Legolandin Halloween83Legolandin Halloween85

Lapset sanoivat, että tämä oli paras halloween ikinä. Ja olihan ne ihan huippu päiviä.Legolandin Halloween18Legolandin Halloween40Legolandin Halloween45Legolandin Halloween48Legolandin Halloween49Legolandin Halloween57Legolandin Halloween58Legolandin Halloween59Legolandin Halloween60Legolandin Halloween62Legolandin Halloween63Legolandin Halloween69Legolandin Halloween74Legolandin Halloween12Legolandin Halloween19Legolandin Halloween21Legolandin Halloween22Legolandin Halloween33Legolandin Halloween34Legolandin Halloween54Legolandin Halloween84Legolandin Halloween86