Henne Strand

Lomamökiltä oli lyhyt ajomatka Henne Strandin rannalle, joten yhtenä päivänä ajelimme sinne katselemaan.HenneStrand8

HenneStrandHenneStrand7HenneStrand2Oli hurjan tuulinen päivä, joten aallot olivat korkeita. Rannalle olikin hauska rakennella linnoja ja kaivella kuoppia ja katsoa milloin aallot yltävät niihin asti. Paljon löytyi myös sileitä kiviä ja kauniita simpukankuoria linnojen koristeiksi.

HenneStrand3HenneStrand4HenneStrand5HenneStrand6HenneStrand9Ihan uimarannan lähettyvillä oli kauppakatu, jossa oli mukavan näköisiä puoteja. Itse kävimme tällä kertaa vain ruokakaupassa ostoksilla ja kivasta leipomosta haimme hiukan herkkuja mökillä maisteltaviksi. Kadulla oli jo kuhinaa, vaikka vilkkain lomakausi ei ollut vielä alkanutkaan.Bageri

Tykkäsin rannasta ja ympäristöstä kovasti, ja vaikka Tanskassa onkin suuret määrät rantoja nähtäväksi, niin tuonne on mentävä vielä joskus uudestaan.