Viikko 38+, mielessä nyt

-Eniten jännittää lähestyvässä synnytyksessä:

1.Ehditäänkö perille sairaalaan? Viiimeksi synnytys kesti tunnin ja meiltä on nyt tunnin matka sairaalaan. Tarjolla on myös vaihtelevan huonoa talvikeliä sekä pikkutietä alkumatkalle.

2.Joudunko menemään hissiin? Ahtaanpaikankammoiselle ajatus sellaiseen kuolemanloukkuun menemisestä on ihan kamala. Se jää kuitenkin jumiin ja happi loppuu. Synnytyssali on 3. kerroksessa ja osasto 8. kerroksessa, joten aika huonoltahan se näyttää. Mutta täytyy nyt kuitenkin pitää vielä toivoa yllä. Toiseen synnytykseen kiipesin 2. kerrokseen ja 20 min myöhemmin olikin jo tyttö maailmassa. Muilla kerroilla olen onneksi saanut olla ihan maantasalla.

3.Pääsenkö heti kotiin? Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja päästäisiin heti kotiin. Saisi toipua rauhassa omissa nurkissa ja oman perheen kanssa.

-Herkut joista on eniten haaveillut raskausaikana:

1.Suklaalaku. Onneksi kaapissa on jo pussi valmiina odottamassa synnytyksen jälkeistä aikaa!

2.Juustokakku ja porkkanapiirakka. Lapset on innokkaita leipojia, joten ehkä näidenkin makuun pian taas pääsee.

3.Italian B.M.T. -subi. Hunajakaurapatongilla ja runsaalla määrällä Southwest-soosia. Nam!

…Okei, tätä listaa voisi kyllä jatkaa hyvinkin pitkään.

-Mitä jää eniten kaipaamaan raskausajasta:

1.Vauvan liikkeitä ja kasvavaa mahaa. Tottakai ja paljon.

2.Sisarusten päivittäisiä haleja, pusuja ja jutusteluja mahalle. Niin suloista.

3.Tätä tunnetta. Kaikista huolista ja vaihtelevista vaivoista huolimatta raskausaika on niin ainutlaatuista ja erityistä aikaa. Ja olen hyvin kiitollinen siitä, että tälle tielle päästiin. Vaikka se olikin paljon vaikeampi kuin aikaisemmilla kerroilla.

Been worring a lot if we will get in time to the hospital when the time comes. And how soon we will get back home from there. Also dreaming about all the food I can eat again soon. But at the same time knowing that I will miss this special time so much. Again.