Lempivuodenaikani, kevät

Kauan sitä sai odottaa, mutta vihdoin se on täällä. Kevät. Lempivuodenaikani.

Aurinko alkaa lämmittää ja lumet sulaa pois. Kauniit kukat ja pinkit kirsikkapuut kukkivat. Legoland aukeaa ja sinne on hurjan hauska päästä vihdoin pitkän talvitauon jälkeen, jonojakaan ei ole. Aurinkoinen merenranta ja raikas meri-ilma. Ajatus siitä, että koko kesä on vielä edessä.

Mutta haikein mielin on ottanut vastaan tätäkin kevättä. Jo toinen kevät, kun ei olla maailmalla. Vaikka sinne niin kovasti kaipaa. Ehkä vihdoin ensi keväänä. Viimeistään.

Spring, my favorite season, is finally here. It’s already second time after many years, I can’t spend it where I would like to. Or doing my favorite things. Hopefully next spring I can finally see the Danish west coast again. Or my kids’ huge excitement at Legoland. And drink huge amounts of Faxe Kondi. Maybe next spring. If not sooner.