Maanantain reissu Legolandiin

Vaikka nyt onkin kesälomakausi menossa, ajateltiin että mennään Legolandiin katsomaan olisiko siellä nyt rauhallisempi päivä, kun sääennusteet näyttivät epävakaista säätä. Kova tuuli olikin ja sade ja aurinko vuorottelivat. Mutta rauhallista ei silti ollut, vaan hyvinkin ruuhkaista.

Paljon ei laitteisiin nyt päässyt, kun jonot olivat taas pitkät. Tai oikeastaan liian pitkät tähän korona-aikaan, olisi ne muuten olleet ihan ok.

Kesän ensimmäiset Legoland-nakkisämpylät syötiin ja ne maistuivat aivan erityisen hyviltä. Tai ainakin yhtä hyviltä kuin joka vuosi aikaisemminkin.

Hiukan olivat taas tehneet puistossa muutoksiakin. Esimerkiksi Flying Eagle -vuoristoradan vaunuihin oli asennettu suojapleksit, joten laitteeseen otettiin nyt paljon enemmän huvittelijoita kyytiin kerralla. Myös sellaisia kohteita oli nyt avattu, joita ei aikaisemmin ollut käytössä ja uusi kulkuväylä oli saanut oman kyltin.

Viime viikon Legoilandeilut ei menneet ihan putkeen, sillä taidettiin onnistua menemään tämän kauden toistaiseksi ruuhkaisimpana päivänä. Parkkipaikalla taisi olla tilaa vain 133 paikkaa, kun muilla kerroilla siellä on ollut 600-900 vapaata paikkaa. Ja koko ajan vain lisää porukkaa valui puistoon sisään. Tehtiinkin sitten käännös takaisinpäin ja päätettiin koittaa vähän huonommilla keleillä uudestaan aikaisen aurinkopäivän sijasta. Mutta eipä ne kelitkään sitten huvittelijoita hidastanut. Nyt onkin helppo lähteä Legolandissa piipahtamaan, kun käyntiään ei tarvitse enää varata etukäteen.

Pitänee seuraavaksi kokeilla jotakin iltaa, kun laitteet ovat enää vain muutaman tunnin auki. Jospa silloin olisi enemmän tilaa. Yleensä vaan on niin, että vuoristoratoihin riittää menijöitä aamusta iltaan ruuhkaisimpaan aikaan. Yleensähän me ei olla käyty ollenkaan heinäkuussa ja elokuussa Legolandissa, kun silloin siellä on eniten porukkaa. Kevät on rauhallisinta ja parasta huvipuistoiluaikaa, syksy toisiksi paras. Mutta nyt kun tuli korona ja Legoland aukesi paljon myöhemmin tähän kauteen, niin olisi ollut kiva päästä käymään siellä tässä kesälläkin. Mutta kattellaan.

First hot dogs at Legoland this season. Yummy!