Tämän viikon reissut Legolandiin

Viikko sai hauskan alun, kun suunnattiin heti maanantaina huvittelemaan Legolandiin.

Ihmisiä oli jonkun verran enemmän kuin aikaisemmin ja jonot tietysti sen mukaiset. Ruuhkapiikit tulee ja menee, joten koitettiin hiukan kierrellä ympäriinsä ja katsoa missä kulloinkin olisi sopivan lyhyt laitejono. Pisimmät jonot taisivat olla 15 min, joten ei se normaalioloissa olisi ollut jonotus eikä mikään. Mutta nyt korona-aikaan haluaisi tietysti välttää jonoissa olemista mahdollisimman paljon. Varovaisesti kun koitti kulkea ja ajoittaa laitteessa käymisen sopivaan väliin, niin kyllä siellä vielä pärjäsi.

Hiukan olivat nyt myös muutelleet rajoituksia, että kuinka monta asiakasta saa olla samaan aikaan sisätiloissa asioimassa.

Torstain Legoland-päivälle oli suuret odotukset. Ajateltiin, että silloin ehditään vielä hyvin kiertämään laitteita, ennen kuin kesälomat täällä alkavat. Ja perjantaina kanssa. Mutta eipä se sitten ihan niin mennytkään. Autoja ei ollut sen enempää kuin aikaisemmilla kerroilla tänä vuonna, mutta ihmisiä oli paljon. Eniten mitä ollaan nyt tällä kaudella siellä nähty. Saksalaiset ja norjalaiset turistit olivat tottakai taas paikalla, mutta jonkin verran tuntui olevan myös jotain ryhmiä liikkeellä. Liekö koululaisryhmiä tai muuta. Se pääsi hiukan yllättämään. Jonot laitteisiin olivat pitkät ja turvaväleistä ei ollut tietoakaan, osassa laitteita jonot olivat pelkkää yhtenäistä ihmismassaa. Kierrettiin puisto ympäri, mutta ei juurikaan laitteisiin voinut mennä jonojen vuoksi.

Kelit olivat todella lämpimät molempina päivinä, joten ehkä hyvä sääkin sai ihmiset liikkeelle. Varattiin nyt kuitenkin seuraava käynti ensi viikolle, vaikka oltiin ajateltu pitää hiukan taukoa lomakuukausien ajan. Sääennusteet näytti sateita ensi viikolle, joten ehkä silloin on rauhallisempaa. Katsellaan miten käy: uusi viikko, uudet kujeet.

Paluumatkalle löytyi kaupasta vielä herkulliset Milka-eväät.

Legoland starts to get more crowded again.