Vuoden ensimmäinen vierailu Legolandiin varattu

Eilen aamulla pääsi vihdoin varaamaan vierailun Legolandiin. Lapset ovat onnesta soikeena, itseäni aika paljon jännittää. Mutta ajateltiin, että ehkä nyt kauden alussa on kuitenkin kaikkein paras aika mennä käymään. Heinäkuu ja elokuu ovat varmasti ruuhkaisempia kesälomien vuoksi. 15.kesäkuuta Tanska avaa jo rajojaan norjalaisille ja saksalaisille turisteille.

Nyt aluksi pääsi varaamaan käynnin vain kesäkuulle ja uuden vierailun saa varata vasta sitten kun on edellisen varauksensa käyttänyt.

Aika paljon oli tullut laitteita lisää avattavien laitteiden listaan. Itseäni kuitenkin epäilyttää esimerkiksi sisälaitteissa käyminen, joten eipä niitä kaikkia tule ainakaan aluksi kierrettyä. Tällä viikolla tuli myös lisää uusia ohjeita huvipuistoille. Kaikkein hurjimmat laitteet ja vuoristoradat eivät saa vielä aueta, mikäli niihin ei saada järjestettyä tarpeeksi hajurakoa toisiin kiljujiin. Legolandin laitelistassa näytti kaikki vuoristoradat olevan, mutta niissä on käytössä erikoisjärjestelyt ja pidemmät jonot sen vuoksi.

Jännittää miten päivä menee ja miten oma porukka tai muut ihmiset malttavat tai muistavat käyttäytyä kaiken innostuksen ja Legoland-riemun keskellä. Täytyy vain koittaa olla mahdollisimman varovainen ja silti nauttia reissusta. Toivottavasti päivästä jää hauska ja iloinen muisto, vaikka kaikki onkin toisin, eikä kaikki ole vain outoa ja hankalaa.

First visit to Legoland is near.