Ostosten skannaaminen itse Maxi Icassa

Nopeaa, helppoa ja älyttömän kätevää.

Rajalla asuessa tuli käytyä usein Maxi Icassa ostoksilla ja innoissaan skannattiin aina tavarat itse.

Ennen kuin pääsee ostoksiaan itse skannailemaan on hankittava kanta-asiakaskortti, mutta sen jälkeen olet valmis aloittamaan. Kylkiäiseksi sai vielä ison kauppakassin, joka on ollut meillä nyt muutaman vuoden käytössä ja edelleen on ihan ehjä.

Skannauslaitteen saa mukaansa kaupan alusta ja sille on kätevä säilytyspaikka ostoskärryssä.

Maxi Ican tarjouslehdessä on yleensä joka viikko joku erikoistarjous itse ostoksensa skannaaville asiakkaille.

Skannaaminen itsessään on helppoa hommaa. Viivakoodi luetaan laitteella joko itse tuotteesta tai tuotteen hintakyltistä.

Ihan kaikkia tuotteita ei kuitenkaan pääse itsekseen skannailemaan. Esimerkiksi jostain tarjouksessa olevasta PS4-pelistä meille tuli joskus teksti, jossa kehoitettiin asioimaan kassahenkilön luona tämän tuotteen kanssa.

Skannauslaitteille on palautuspiste kassojen luona.

Maksaminen käy helposti itsepalvelukassalla.

Vaikka itse skannaaminen onkin mukavaa ja kätevää puuhaa, kun saa pakata heti ostoksensa hyvin kassiin, on silläkin kääntöpuolensa. Nimittäin satunnaiset tarkistukset, jotka välillä osuivat kohdalle. Joskus kassalle mennessä saattaakin tulla teksti, että nyt pitää asioida kassahenkilön luona ja siellä tarkistetaan oletko osannut skannata oikein. Tarkistuksiakin oli erilaisia, joko riittää että myyjälle antaa muutaman tuotteen ja hän tarkistaa oletko osannut skannata ne oikein tai sitten suurempi tarkistus, jossa pitää latoa kaikki tavarat kassista kassahihnalle. Meillä taisi kaksi tai kolme kertaa olla sellainen isompi tarkistus ja kyllä aika paljon harmitti latoa kaikki huolella pakatut ostokset siihen kassahihnalle. Ihan turhaa työtä oli tehnyt koko kauppareissun ajan. Pienempiäkin tarkastuksia ehti muutama olemaan sinä aikana kun Lapissa asuttiin. Siitäkin huolimatta itse skannaaminen on kätevää ja tullaan niin tekemään aina Maxi Icassa asioidessa.

Easy shopping.