Syöminen Legolandissa

Vaikka Legolandissa onkin helppo syödä omia eväitä siellä täällä olevien retkipöytien ansiosta, ollaan me aina päädytty ruokailemaan jossakin puiston ravintoloista tai kioskeista. Legolandista saa maistuvaa ruokaa hyvistä raaka-aineista,  what’s there not to like?Legolandissa ruokailu26

Legolandissa ruokailu35Legolandissa ruokailu

Ruokapaikkoja löytyy eri hintaisia ja moneen lähtöön, kioskista ihan linnaan asti. Mikäli Legolandissa meinaa huvitella pari päivää tai pidempään, kannattaa hankkia kausikortti. Kausikorttilaisilla on ollut useana vuonna etu, jolla kausikortin omistavat lapset syövät ilmaiseksi tietyissä ravintoloissa. Aikaisempina vuosina etu oli tiettyyn kellonaikaan, mutta tällä kaudella tarjous oli voimassa koko päivän.

Ravintoloiden, kahviloiden ja kioskien aukioloajoissa on hiukan eroja, ja esimerkiksi osa kioskeista on auki vain kesän ruuhkaisimpaan aikaan.Legolandissa ruokailu02

Meidän perheen lemppariravintola on puiston perältä löytyvä Polar Pizza&Pasta. Buffetissa on tarjolla salaattipöytä, erilaisia pizzoja, pastaa ja kastiketta, lasagnea ja valkosipulileipää. Jälkiruuaksi saa tehdä itselleen pehmistä. Pientä vaihtelua on ollut tarjonnassa vuosien varrella, esimerkiksi jälkiruokapizzat ovat hiukan uudempi lisäys ravintolan valikoimaan. Buffetin naapurissa asustavat Legolandin pingviinit.Legolandissa ruokailu03Legolandissa ruokailu04Legolandissa ruokailu05Legolandissa ruokailu06Legolandissa ruokailu07Legolandissa ruokailu08Legolandissa ruokailu09Legolandissa ruokailu30

Hodarikioskeja on muutama ympäri puistoa, mutta ihan kaikki eivät ole kuitenkaan aina auki. Puiston alussa on erikoisempiakin hodareita myyvä kioski ja muissa paikoissa on tarjolla pelkästään tavallisia Fransk hotdogeja. Kausikorttilaisilla on useana vuonna ollut etutarjous myös nakkisämpylöihin. Tosi herkullinen ja tanskalainen ruokavaihtoehto Legoland-päivään.Legolandissa ruokailu33Legolandissa ruokailu34Legolandissa ruokailu27Legolandissa ruokailu28Legolandissa ruokailu29

Ollaan tykätty myös Family Buffet -ravintolasta, joka löytyy puiston alusta. Siellä on tarjolla monipuolista ruokaa, josta on helppo koota itselleen mieleistä syötävää. Leipää, salaatteja ja lisukkeita, juureksia, hedelmiä, lihaa, perunaa. Täältäkin löytyy jälkkäriksi pehmistä.Legolandissa ruokailu13Legolandissa ruokailu11Legolandissa ruokailu12Legolandissa ruokailu14Legolandissa ruokailu25Legolandissa ruokailu15Legolandissa ruokailu16Legolandissa ruokailu17Legolandissa ruokailu18Legolandissa ruokailu19Legolandissa ruokailu20Legolandissa ruokailu21Legolandissa ruokailu23Legolandissa ruokailu22

Legolandista löytyy lisäksi nippu muitakin ruokapaikkoja. Ravintoloista kallein on linnan buffet, mutta siellä ovat kyllä puitteet kohdillaan. Kaikista paikoista ollaan aina saatu ystävällistä ja iloista palvelua, joten voin kyllä suositella syömään Legolandissa.Legolandissa ruokailu37Legolandissa ruokailu32Legolandissa ruokailu31

Good food at Legoland.