Legolandin Lego Shop

Legolandista löytyy kaiken huvittelun ja herkuttelun lisäksi myös muutamia kivoja kauppoja. Suurin niistä on puiston alussa oleva Lego Shop.Lego Shop46

Lego Shop25

Puiston eri alueilla on lisäksi muutama teemaan sopiva pieni myymälä sekä vaatekauppa. Monet niiden tuotteista löytyy kuitenkin myös Lego Shopista. Ihan kiva niihin on silti poiketa katselemaan. Outlet-myymälässä on myynnissä hiukan vanhempienkin mallistojen juttuja, joten sieltä saattaa tehdä myös kivoja löytöjä.Lego Shop45

Lego Shopiin tulee monet tuotteet myyntiin jo etukäteen ennen muita paikkoja ja sieltä löytyy harvinaisempiakin Legoja. Tai erikoissettejä, joita ei tavallisesta kaupasta saakaan.Lego Shop21Lego Shop10Lego Shop43

Viime reissulla nuorempi tytöistä valitsi yhtenä settinä itselleen Unikitty-Legon. Ne olivat juuri sinä päivänä saapuneet ennakkomyyntiin Legolandiin. Myyjä kipaisi hakemaan meille lootan takahuoneesta, kun eivät olleet vielä ehtineet niitä asetella esille myyntiin. Asiakaspalvelu onkin aina ollut Legolandissa huippuluokkaa, ja vaikka jo pelkästään siitä syystä Legolandia on helppo suositella reissukohteeksi Särkänniemen ja Linnanmäen sijasta.Lego Shop47

Lego Shopissa tuotteet ovat hyllyissä teeman mukaisesti jaoteltuina.Lego Shop13Lego Shop08Lego Shop09Lego Shop15Lego Shop16Lego Shop18Lego Shop23Lego Shop26Lego Shop27Lego Shop31Lego Shop33Lego Shop36

Ja myynnissä on paljon muutakin tavaraa kuin pelkkiä Legorasioita. Pehmoleluja, sisustustavaraa, paperitavaraa, pelejä, keittiötavaraa, vaatetta. Legoja voi ostaa irtomyyntinä tai koota itselleen mieleisensä hahmon. Lego Shop22Lego Shop04Lego Shop05Lego Shop06Lego Shop07Lego Shop11Lego Shop12Lego Shop14Lego Shop17Lego Shop19Lego Shop20Lego Shop24Lego Shop28Lego Shop29Lego Shop30Lego Shop32Lego Shop34Lego Shop35Lego Shop37Lego Shop38Lego Shop39Lego Shop40Lego Shop41Lego Shop42Lego Shop44

Joihinkin tuotteisiin voi ostaa myös nimikoinnin, vaikka nimi reppuun tai kaiverrus eväsrasiaan.Lego Shop48

Oheistuotteiden valikoima kuitenkin hiukan vaihtelee vuosittain.

Oma Lego-laukkuni on jo muutaman vuoden takaa ja tänä vuonna mukaan tarttui nätti pyyhe.Lego Shop49

Lego Shop on meidän lasten lemppari kauppa ja meillä onkin ollut perinteenä, että lapset saavat valita sieltä syntymäpäivälahjansa. Se on aina vuoden tärkeimpiä ja odotetuimpia hetkiä.Lego Shop

Legoland’s great Lego Shop.Lego Shop02Lego Shop03