Kaupassa: Rusta

Vaikka ollaankin monet kerrat suhattu ympäri Ruotsia, ovat useat sen kaupat silti jääneet melko oudoiksi. Esimerkiksi Rusta-nimeen oli aina välillä törmännyt, mutta koskaan ei ollut tullut siellä poikettua. Torniosta sitä oli kuitenkin helppo mennä ihmettelemään, sillä lähin Rusta on Haaparannassa.Haaparannan Rusta02

Rusta sijaitsee Haaparannan samalla laidalla kuin kaikki muutkin kaupat, eli ihan rajan tuntumassa. Tien toiselta puolelta löytyy Ikea ja samasta pihapiiristä esim. hamppapaikka Frasses.Haaparannan Rusta

Ihan hirveästi ennakko-odotuksia ei myymälän suhteen ollut. Paljon kaikenlaista piti myynnistä löytyä mainoslehtisten perusteella, joten hiukan mietitytti kuinka sekava paikka mahtaa olla.Haaparannan Rusta03Haaparannan Rusta04Haaparannan Rusta05Haaparannan Rusta06

Pohjaratkaisultaan Rustan oli juuri sellainen mistä en itse niin välitä. Ahdas käytävä mutkittelee kaupan läpi ja koko reitti täytyy kiertää selviytyäkseen takaisin ulos.Haaparannan Rusta07Haaparannan Rusta08Haaparannan Rusta09Haaparannan Rusta10

Tavaraa oli tosiaan tarjolla vähän joka lähtöön, mutta kaikki oli silti siististi esillä osastoillaan, joten mitenkään sekainen ei paikka kuitenkaan ollut.Haaparannan Rusta11Haaparannan Rusta12Haaparannan Rusta13Haaparannan Rusta14

Vaikka mukaan tarttui tällä kertaa vain söpö poni-uikkari, niin ihan hyvin voisin mennä sinne joskus uudestaan pörräämään.Haaparannan Rusta15Haaparannan Rusta16Haaparannan Rusta17Haaparannan Rusta18Haaparannan Rusta19Haaparannan Rusta20Haaparannan Rusta21

Some shopping in Rusta.