Sarjakuvanäyttelyssä Kemissä

Meillä ovat lapset erittäin innokkaita kirjojen ja sarjakuvien lukijoita, joten päätettiin kesällä tehdä reissu sarjakuvanäyttelyä katsomaan, kun sellainen lähistöllä oli tarjolla.Kemin sarjakuvanäyttely

Vaikka paikan ikkunassa onkin iso mainos näyttelystä, näkyy se hyvin vain toisesta suunnasta tultaessa. Joten tarkkaan kannattaa tähystellä oikeaa ovea ettei vahingossa kävele ohi kuten me.

Lipunmyyntikassan yhteydessä oli myös pieni kahvila ja myymälä.Kemin sarjakuvanäyttely04Kemin sarjakuvanäyttely03Kemin sarjakuvanäyttely02Kemin sarjakuvanäyttely16Kemin sarjakuvanäyttely17

Kaikkein eniten lapset tykkäsivät näyttelyssä sarjakuvahahmojen patsaista. Näytillä oli niin tuttuja hahmoja Ankkalinnasta kuin laiskanpulskea kissa Karvinenkin.Kemin sarjakuvanäyttely06Kemin sarjakuvanäyttely07Kemin sarjakuvanäyttely08Kemin sarjakuvanäyttely12Kemin sarjakuvanäyttely18Kemin sarjakuvanäyttely09Kemin sarjakuvanäyttely19Kemin sarjakuvanäyttely14Kemin sarjakuvanäyttely20

Esillä oli myös esimerkiksi originaalipiirroksia sarjakuvista sekä vanhoja sarjakuvalehtiä.Kemin sarjakuvanäyttely11Kemin sarjakuvanäyttely21Kemin sarjakuvanäyttely22

Ihan kiva oli poiketa näyttely kiertämässä. Paikkana kuitenkin hyvin pieni, joten en kauheasti näe syytä mennä sinne enää uudelleen.Kemin sarjakuvanäyttely05Kemin sarjakuvanäyttely10Kemin sarjakuvanäyttely13Kemin sarjakuvanäyttely15

At comic exhibition in the summer.