Kaupassa: Haaparannan kauppakeskus

Ihan Haaparannan Ikean naapurissa, samassa pihapiirissä, sijaitsee pieni kauppakeskus.Haaparannan kauppakeskus

Kyseessä ei ole mikään suuri pytinki, vaan ihan tavallinen pitkänmallinen rakennus, jossa myymälät sijaitsevat vieri vieressä. Kaikkiin kauppoihin on oma sisäänkäyntinsä ulkoa, joten sisätiloja pitkin ei pääse liikkumaan myymälästä toiseen. Pihan kävelyväylä on kuitenkin mukavan leveä ja ihan hyväkuntoinen myös talviaikaan.Haaparannan kauppakeskus02

Lasten lemppari kauppakeskuksessa on tottakai talvella auennut BR-lelut. Avara ja siisti peruslelukauppa.Haaparannan kauppakeskus05Haaparannan br lelutHaaparannan br lelut02Haaparannan br lelut03Haaparannan br lelut04Haaparannan br lelut05Haaparannan br lelut06Haaparannan br lelut07

Lemmikkieläinliikkeessä oli mukavasti valikoimaa tarjolla, kun käytiin koirien juttuja katsomassa. Lapsista oli jännää kurkistaa myymälän pupujen ja marsujen puuhia.Haaparannan kauppakeskus06Haaparannan eläintarvikeliikeHaaparannan eläintarvikeliike02Haaparannan eläintarvikeliike03Haaparannan eläintarvikeliike04Haaparannan eläintarvikeliike05Haaparannan eläintarvikeliike06Haaparannan eläintarvikeliike07Haaparannan eläintarvikeliike08Haaparannan eläintarvikeliike09

Rakennuksen toisessa päädyssä on kiva liike, jossa on myynnissä lastentarvikkeita ja –vaatteita, leluja sekä sisustustavaraa. Myymälässä oli menossa remontti, kun talvella ensimmäisen kerran siellä kävimme. Valikoima ilmeisesti hiukan vaihtui remontin myötä, mutta mukava paikka siitä kuitenkin tuli remontin jälkeenkin.Haaparannan kauppakeskus03Haaparannan lastentarvikeliikeHaaparannan lastentarvikeliike02Haaparannan lastentarvikeliike03Haaparannan lastentarvikeliike04Haaparannan lastentarvikeliike05Haaparannan lastentarvikeliike06Haaparannan lastentarvikeliike07Haaparannan lastentarvikeliike08Haaparannan lastentarvikeliike09Haaparannan lastentarvikeliike10Haaparannan lastentarvikeliike11Haaparannan lastentarvikeliike12Haaparannan lastentarvikeliike13Haaparannan lastentarvikeliike14

Myös karkkikauppa Candy World sijaitsee kauppakeskuksen tiloissa.Haaparannan kauppakeskus04Candy WorldCandy World02Candy World03Candy World04

Jokunen kerta ollaan käyty kauppakeskuksessa asioimassa ja onhan tuo ihan mukava lisä kauppatarjontaan Maxi Ican ja Ikean naapurissa.

Some shopping opportunities at Haparanda.