Kaupassa: Haaparannan Candy World

Myymälä on mukavan avara ja karkkivalikoimasta löytyy hiukan harvinaisempiakin herkkuja, joita ei Suomen kaupoissa ole tarjolla. Hinnat eivät ole erityisen edulliset, vaikka jotain tarjouksia toki onkin. Paikka sopii enemmän karkkikauppafiilistelyyn ja erikoisempien herkkuhankintojen tekoon kuin isojen karkkiostosten tekemiseen.Haaparannan Candy World03

Haaparannan Candy World08Haaparannan Candy World10Haaparannan Candy World11Haaparannan Candy World12Se on ollut Candy Worldissa tosi kiva, että myynnissä on myös lempisuklaatani Milkaa. Ei nyt samanlaista jättivalikoimaa, kuin vaikka Flensburgin Cittissä, mutta pieniä ja isoja suklaalevyjä kuitenkin.Haaparannan Candy World

Irtokarkkeja on tarjolla runsaasti. Kertaakaan ei kyllä ole tullut niitä ostettua, sillä itse en pidä siitä että karkit ovat avonaisissa astioissa tarjolla. Hiukan epäilyttää miten karkit pysyvät hyvinä ilman minkäänlaista kantta ja ovathan ne siinä alttiina myös pöpöille, jos vaikka joku vieressä sattuu hiukan yskimään.Haaparannan Candy World02Haaparannan Candy World06Haaparannan Candy World07

Valikoimissa on myös hiukan limuja. Hinnat eivät kylläkään ole kovin kilpailukykyiset naapurikauppoihin verrattuna, vaan halvemmalla limunsa hankkii vaikka Maxi Icasta. Haaparannan edullisimmat limut ollaan aina haettu Nuuskakairan tukusta. Siellä on myynnissä myös erilaisia karkkieriä halvalla, valikoima kuitenkin vaihtelee.Haaparannan Candy World09

Karkkikaupan vierestä löytyy sisäleikkipaikka. Itse ei olla siellä kertaakaan käyty. Näytti hiukan pieneltä paikalta ja tältä meidän porukalta olisi hintaa tullut kuitenkin 42 euroa.Haaparannan Candy World04Haaparannan Candy World05

Sweets at candy shop Candy World in Haparanda.Haaparannan Candy World13Haaparannan Candy World14Haaparannan Candy World15