11v hääpäivä

Meillä oli heinäkuussa hääpäivä ja päätettiin huristella Ouluun hiukan sitä juhlistamaan.Nallikari08

Teki mieli hyvää burgeria, joten lueskeltiin etukäteen hiukan ravintolasuosituksia. Kauppuri 5:ssa piti olla kaupungin parhaat burgerit, joten ei muuta kuin sinne siis. Säät suosi ja oli kiva istua aurinkoisella terassilla nauttimassa päivästä. Ja ruoka? Se oli ihan huippuhyvää. Ehdottomasti suosittelen paikkaa. Oltiin koko perheen voimin liikkeellä, mutta ainakin lounasaikaan terassilla oli oikein mukavaa lasten kanssa. Hirveän isolta paikka ei sisältä näyttänytkään. Omaa lastenlistaa ei ravintolassa ollut, mutta hyvin upposi aikuisten juustoburger lapsillekin. Annokset tietysti sen verran isoja, että täytyy hiukan tarkemmin miettiä minkä verran lapset oikeasti jaksavat syödä.Kauppurin burger

Ruokailun jälkeen kierreltiin kaupungilla. Torilta löytyi illaksi hyvät mansikat ja lapset tekivät taas kassillisen löytöjä divarista.

Ajeltiin myös Nallikarille, kun ei oltu siellä aikaisemmin käyty. Mukavan oloinen paikka.Nallikari02Nallikari09Nallikari10

Ihan erilainen kuin merenrannat Tanskassa. Hiekka oli karkeampaa eikä ollut kauniita sileitä kiviä tai simpukankuoria, joilla leikkiä. Vesi ei ollut yhtä kirkasta ja horisontissa näkyi havupuita eikä loputtomalta näyttävää merta.Nallikari03Nallikari06 Nallikari04Nallikari05

Rannan vieressä oli kiva leikkipuisto, jossa käytiin leikkimässä ja rannassa kiipeilypaikka, jossa lapset innoissaan kiipeilivät.Nallikari

Pieni ripsaus vettä tyhjensi rannan tehokkaasti, mutta kiivettiin itse kuitenkin vielä torniin tähystämään maisemia ja nautittiin jätskit merta ihastellen.Nallikari07Nallikari11

We spent our 11th wedding day by eating well and enjoying the beach.