Hääpäivä

Eilen oli meidän 10-vuotis hääpäivä. Vaikea uskoa että on jo niin pitkä aika häistä ja niiden valmistelutohinoista. Käytiin silloin häämessuilla, kierreltiin katselemassa juhlapaikkavaihtoehtoja, pohdittiin menua, vaatteita, kukkia ja koristeluita, käytiin kertaalleen tanssitunnillakin. Ennen kosintaa mies oli salaa ajellut käymään lapsuudenkodissani ja pyytänyt isältäni kättäni.

Tulevista häistä ilmoitettiin vieraille Save the Date -kortilla, johon laitettiin pieni runo meistä.

“Kaikki alkoi katseesta,

 kimpusta punaisia ruusuja.

 Kahden ihmisen haaveesta

 tuntea suurta rakkautta.

 Ensi hetket jo kertoivat

 on löytynyt jotain aitoa.

 Ja pimenevä ilta talvella

 sai todistaa alkavaa yhteistä taivalta.

 Niin syttyi rakkaus palava

 kuin toinen ois ollut maailmas ihminen ainoa.

 Ja yhteiset hetket aarteita,

 joita sydämessä vaalia.

 Nyt yhteistä elämää takana melkein viisi vuotta

on aika juhlistaa tätä onnellisuutta.

 Edessä perheen ja ystävien

 solmimme liiton ikuisen.

 15.07.2006 varatkaa kalenterista ajoissa

 silloin tahdomme kanssanne juhlia.”

Meidän hääpäivämme oli aurinkoinen. Juhlapaikka sijaitsi järven rannassa ja saimme kauniin vesimaiseman virallisten hääkuvien taustaksi. Meidät vihittiin ulkona ja sisätiloissa syötiin ruokaa, herkuteltiin hääkakulla ja tanssittiin häävalssi. Hääyöksi menimme kylpylään ja seuraava päivä vierähtikin altaissa rentoutuen.10v hääpäivä kollaasi

Sain kauniin hääpuvun, vaaleanpunaisia ruusuja kimppuuni, pikkutytöstä asti haaveilemani hääkyydin hevosvaunuilla, mutta kaikkein tärkeimpänä sain rakkaan elämänkumppanini ja parhaan ystäväni aviopuolisokseni.

Ja vaikka paljon on muuttunut 10 vuodessa, niin se ei ole muuttunut, että edelleen tahdon ja vierelläni seisoo paras ystäväni.

10-vuotis hääpäivä vierähti hyvän ruuan ja hauskan yhdessäolon merkeissä, siinä parhaassa mahdollisessa seurassa.10v hääpäivä0210v hääpäivä0310v hääpäivä0410v hääpäivä0510v hääpäivä0610v hääpäivä07