Kävelyllä patsaspuistossa

Pari viikkoa sitten käytiin Silkeborgissa ajelulla ja poikettiin samalla reissulla myös kiertelemään patsaspuistoa.Patsaspuistossa

Patsaspuisto sijaitsee järven rannalla taidemuseon pihapiirissä, joten tarjolla olisikin ollut muutamia ulkoilureittejä näteissä vesimaisemissa. Itse keskityttiin kuitenkin pörräämään ihan vaan pihapiirissä patsaita katselemassa ja hiukan rantaa ihailemassa.Patsaspuistossa02Patsaspuistossa03Patsaspuistossa13Patsaspuistossa14Patsaspuistossa16Patsaspuistossa17Patsaspuistossa21Patsaspuistossa22

Puistossa oli esillä jonkin verran erilaisia patsaita. Osa patsaista on näytillä pysyvästi ja osa vain väliaikaisesti.Patsaspuistossa04Patsaspuistossa07Patsaspuistossa09Patsaspuistossa11Patsaspuistossa12Patsaspuistossa15Patsaspuistossa24Patsaspuistossa25

Oma lempparini oli patsas, jossa pieni lapsi renkuu isin selässä. Ihan niin kuin meillä.Patsaspuistossa23

Lasten mielestä paikan parhaat jutut ei olleet patsaat ollenkaan, vaan soittimet, joiden kanssa musisoitiinkin pitkän aikaa.Patsaspuistossa06

Sekä jättisuuri ristinolla-peli.Patsaspuistossa08

Lapset pääsivät myös maistamaan ensimmäistä kertaa lähdevettä rannassa sijaitsevasta lähteestä. Väri aluksi hiukan epäilytti ja maistuikin kuulemma hassulta mineraalien vuoksi, mutta jännää tuntui olevan ja monet hörpyt vettä ryystettiin. Lähteen vettä myös pullotetaan ja myydään kaupassa hiukan kirkkaampana versiona.Patsaspuistossa18Patsaspuistossa20Patsaspuistossa19

Hauskaa yhteistä ulkoilua, vaikka patsaat eivät reissusta päälimmäisenä mieleen jääneetkään.Patsaspuistossa26