Dinosauruksia ihmettelemässä ostarilla

Kahden viime viikon ajan pääsi Kolding Storcenterissä ihastelemaan dinosauruksia. Koska poika on niistä kovasti innostunut, niin mentiin niitä katsomaan.Jurassic weeks

Samalla ilmaantui hyvä tilaisuus poiketa Storcenterin Subwayhin hakemaan patongit. Harmiksemme huomattiin, että liike on helmikuun lopulla lopettamassa toimintansa. Möh. Subeja on muutenkin täällä tosi vähän, enää kaksi jäljellä.Jurassic weeks07

Dinosauruksia oli lähinnä keskusaukiolla.Jurassic weeks11

Hiukan ne heiluivat aitauksissaan ja räpsyttivät silmiään. Lapset tietysti katselivat niitä aivan innoissaan. Aitausten vieressä oli infokyltit, joista saattoi lukea tietoja kyseisistä dinosauruksista.Jurassic weeks03Jurassic weeks04Jurassic weeks05Jurassic weeks06Jurassic weeks10Jurassic weeks12Jurassic weeks13Jurassic weeks14

Siellä oli myös muna, jonne perheen pienimmät saivat kömpiä hauskaa kuvaa varten.Jurassic weeks08

Toisesta munasta kurkisteli välillä kanssa jokin otus.Jurassic weeks09

Parilla sisäänkäynnillä oli vielä katseltavaa.Jurassic weeks02Jurassic weeks15

Lähteissä vielä yllättäen huomattiin, että meitä vastaan kävelee dinosaurus. Lapset menivät tottakai tohkeissaan tervehtimään hahmoa. Nuorin hiukan arasteli hahmon dinosaurusmaisia eleitä.Jurassic weeks16

Ihan kiva tapahtuma ja oli hauska nähdä, kuinka se houkutteli paikalle monen ikäistä porukkaa katselemaan ja poseeraamaan yhteiskuvissa dinosauruksen kanssa.