Joulusukat

Lähikauppa ilmoitteli lehdessä, että kun lapset käyvät viemässä joulusukkansa heille, poikkeaa itse Joulupukki täyttämässä niihin jotain pieniä jouluyllätyksiä. Kuulosti sen verran hauskalta, että käytiin hankkimassa lapsille omat joulusukat ja mentiin viemään ne kaupalle odottamaan Joulupukkia.Joulusukat

Tapahtuma oli hurjan suosittu ja kaupalle oli viety jo kymmeniä sukkia siinä vaiheessa kun paikalle saavuttiin. Sukat ripustettiin naruille roikkumaan ja näytti kyllä tosi hauskalta, kun oli niin monen näköisiä ja kokoisia sukkia. Valtavan suurista jättisukista pikkiriikkisiin villasukkiin.Joulusukat06

Viikko piti malttaa odotella ja sitten päästiin hakemaan sukat takaisin sekä näkemään mitä Joulupukki oli niihin käynyt sujauttamassa. Riemu repesi kun päästiin paikalle ja huomattiin, että Joulupukki olikin nyt paikalla jakamassa sukkia takaisin lapsille. Varsinkin meidän nuorin tyttönen oli tosi muikeena, kun pääsikin yllättäen tapaamaan Joulupukin.Joulusukat02Joulusukat03

Kotona kurkisteltiin sukkiin sisään ja niistä löytyi hedelmiä, rusinoita, juustoa ja karkkia. Kivat oli yllätykset ja hauska tapahtuma.Joulusukat04Joulusukat05

Nyt sukat onkin ripustettu jo odottamaan jouluaattoa ja sitä, josko Joulupukki tipauttaisi sukkiin vielä toisetkin yllätykset.