Jouluinen Kolding Storcenter

Käytiin viime viikolla Kolding Storcenterissä, Jyllannin suurimmassa ostoskeskuksessa, ostoksilla ja ihailemassa joulutunnelmaa. Paikka oli koristeltu kauniisti ja keskustorilla on kivaa jouluista ohjelmaa joka päivä, ihan aatonaattoon asti. Joulupukin tapaamista, nukketeatteria ja tonttujen jekkuilujakin.Kolding Storcenter

Kolding Storcenter02Kolding Storcenter06Kolding Storcenter08Kolding Storcenter09Kolding Storcenter11Kolding Storcenter12Kolding Storcenter13Kolding Storcenter14Kolding Storcenter15Kolding Storcenter16Kolding Storcenter17Kolding Storcenter22Kolding Storcenter23

Itse käytiin katsomassa joulupukin nukketeatteriesitys. Se oli oikein kiva ja lapset tykkäsivät siitä kovasti, pienin varsinkin.Kolding Storcenter03Kolding Storcenter04Kolding Storcenter05Kolding Storcenter18Kolding Storcenter19

Esityksen jälkeen joulupukki jakoi lapsille vielä joulukeksit.Kolding Storcenter20Kolding Storcenter21

Kierreltiin hiukan ihailemassa keskustorin joulukoristeita ja lapset laskivat innoissaan liukumäkeä.Kolding Storcenter10

Paikalle oli tuotu myös karuselli, johon sai ostaa kyydin.Kolding Storcenter07

Ostoskeskukseen oli myös juuri avattu H&M Home, joten siellä oli kanssa ihan pakko käydä hypistelemässä kaikkia ihanuuksia.Kolding Storcenter24

Ruokakauppa Bilkakin oli läpikäynyt pientä ehostusta ja remonttia. Sieltä löytyi samanlaiset jammailevat jääkarhutkin, joita lasten kanssa aina ihaillaan pitkät tovit Vejlen Bilkassa.Kolding Storcenter25