Koirat ja vakuutukset

Tanskaan muutettaessa hiukan kummasteltiin miehen kanssa, kun täällä on kaksi lakisääteisesti pakollista vakuutusta: autovakuutus ja koirien vastuuvakuutus. Vähän ihmetytti mikä ihmeen vakuutus sellainen on ja miksi?

Noh, nyt kun täällä ollaan asusteltu niin on sekin asia enemmän selkiintynyt. Täällä nimittäin erittäin monet kävelyttävät koiriaan vapaina ja ihan tässä kaupunkialueellakin. Monet kerrat on itse pelästynyt, kun jostain on tullut isojakin koiria vapaina vastaan. Dobermannikin on pariin kertaan tullut tien toiselle puolelle vapaana murisemaan, kun on omia koiria ollut lenkittämässä. Täällä ovat ihmiset ihmetelleet, jos koirat kulkevatkin hihnassa eivätkä vapaina.01Vilma

Vakuutuksen hinta riippuu koiran rodusta, joten sen mukaan nämä meidän koiruudet eivät kai kovin pahaa tuhoa saa aikaiseksi.01Hippu