Kirjastopäivä

Meidän lähikirjastomme pääsi muuttamaan uusiin tiloihin, joten käytiin eilen katsomassa miltä siellä näyttää. Vanhat tilat olivatkin mielestäni aika tunkkaiset ja hämärät eivätkä ollenkaan viihtyisät. Eipä siellä siksi tullutkaan juuri käytyä.

Uusi kirjasto on kahdessa kerroksessa.kirjasto14

Alakerrasta löytyi teinien alue. Heille oli lainattavien kirjojen, musiikin ja pelien lisäksi mukavasti myös hengailutilaa. Yhdessä huoneessa oli muutama Fatboy löhöilyyn ja lueskeluun, lisäksi osastolla oli muutamia tuoleja sekä kaksi keinuakin.kirjasto16kirjasto17kirjasto18kirjasto20

Yläkerrassa oli aikuistenosasto sekä lastenosasto.kirjastokirjasto15

Lastenosastolla oli kirjojen lisäksi muutamia leluja ja suuresta kaapista löytyi tarvikkeet pukuleikkeihin. Poika ilahtui pehmomiekoista. Seinille oli maalattu hauskoja kuvia.kirjasto02kirjasto03kirjasto04kirjasto05kirjasto06kirjasto07kirjasto08kirjasto10kirjasto11kirjasto12kirjasto13

Yhdessä hyllyssä oli lappunen, jossa pyydettiin palauttamaan selatut kirjat siihen.kirjasto09

Kirjasto oli mukava ja viihtyisä. Ikkunoita oli paljon, joten joka puolella oli valoisaa. Nämä uudet tilat olivat kyllä paljon kivammat, joten eiköhän kirjastossa tule nyt käytyä paljon ahkerammin.kirjasto19