Kaupassa: ABC Lavpris

ABC Lavpris on muutaman myymälän tanskalainen ruokakauppaketju. Lähin myymälä sijaitsee ihan tuossa naapurikaupungissa, joten päätettiin poiketa katsomaan millainen paikka on kyseessä.Lavpris

Vaikka oltiin arkipäivänä ajoissa liikkeellä, niin kaupan pihassa oli jo kova kuhina, joten odotukset kaupan suhteen olivat aika korkealla. Mutta eipä se kuitenkaan mikään kovin erikoinen paikka ollut.

Kaupassa oli ihan toimiva pohjaratkaisu kun sisäänkäynnille ja uloskäynnille oli erikseen omat ovet.

Myymälän ulkopuolella oli kukkia sekä muutamaa kasvista ja hedelmää.Lavpris02Lavpris03Lavpris04

Sisällä ensimmäisenä vastaan tuli osio, josta löytyi lisää kasviksia ja hedelmiä sekä kukkia.Lavpris06Lavpris05

Mikään hirveän iso kauppa ei ollut, mutta hiukan löytyi valikoimaa myös ei-ruoka puolelta.Lavpris07Lavpris08Lavpris09Lavpris10

Siinä mielessä Lavpris oli erilainen kuin useimmat kaupat joissa olen täällä käynyt, että siinä ei ollut ollenkaan leipomoa tai edes paistopistettä. Heille näytti tulevan myyntiin leivät, pullat sun muut läheisen kaupungin leipomosta. Heidän Kanelstang-pullansa lähtikin maisteluun ja oli muuten hyvää. Kyllä niissäkin vaan eroja on.Lavpris13Lavpris20Lavpris14

Jotain eroja kauppojen valikoimissa ja tuotemerkkivalikoimassa kuitenkin aina huomaa. Täältä esimerkiksi löydettiin sellainen tanskalainen limuvalmistaja, jonka tuotteisiin ei olla muissa kaupoissa törmättykään. Ja pakkohan niitäkin oli napata kokeiluun.Lavpris27Lavpris28Lavpris33

Kaiken kaikkiaan ihan ok kauppa, mutta ei sinne tarvitse enää uudestaan päästä.Lavpris11Lavpris12Lavpris15Lavpris16Lavpris17Lavpris18Lavpris19Lavpris21Lavpris22Lavpris23Lavpris24Lavpris25Lavpris26Lavpris29Lavpris30Lavpris31Lavpris32