Ilotulitusta katsomassa

Lapset pääsivät näkemään ensimmäistä kertaa ilotulituksen, kun Legolandin halloween-tapahtumassa järjestettiin parina ehtoona ilotulitus. Koirat kun pelkää kovasti raketteja, niin vuoden vaihtumisen aikaan ollaan oltu aina kotosalla niitä rauhoittelemassa. Ikkunoistakaan ei ole ihan hirveästi raketteja näkynyt, mutta nyt lapset pääsivät näkemään ihan oikean ilotulituksen. Ja se olikin tosi upea.

Illalla kun huvipuistolaitteet olivat jo menneet kiinni, kokoonnuimme Legolandin linnalle odottamaan. Ilotulitus oli osa taikurin esitystä, joten ensimmäiset 20 minuuttia kuunneltiin vielä hänen jutusteluaan. Meidän lapset alkoivat olla jo hiukan kärsimättömiä, kun puheosuus vain jatkui ja jatkui – ja vielä tanskan kielellä. Heitä myös huoletti, että huomaavatko he sitten varmasti raketit, kun ihmisiä seisoi edessä aika paljon.

Lopulta ilotulitus alkoi ja se oli todella hieno. Lapset seurasivat esitystä silmät suurina ja ihan haltioituneina. Taustalla soi musiikki ja raketit lähetettiin taivaalle koreografian mukaan.Halloweenin ilotulitusHalloweenin ilotulitus02Halloweenin ilotulitus03Halloweenin ilotulitus04Halloweenin ilotulitus05Halloweenin ilotulitus06Halloweenin ilotulitus07Halloweenin ilotulitus08Halloweenin ilotulitus09Halloweenin ilotulitus10Halloweenin ilotulitus11Halloweenin ilotulitus12Halloweenin ilotulitus13Halloweenin ilotulitus14Halloweenin ilotulitus15Halloweenin ilotulitus16Halloweenin ilotulitus17Halloweenin ilotulitus18Halloweenin ilotulitus19Halloweenin ilotulitus20Halloweenin ilotulitus21Halloweenin ilotulitus22Halloweenin ilotulitus23Halloweenin ilotulitus24Halloweenin ilotulitus25

Ilotulitus teki lapsiin suuren vaikutuksen ja olihan se aikuisestakin tosi hieno. Kannatti mennä katsomaan ja täytyy kyllä koittaa mennä joskus toistekin.