Doraa ja Paavoa tapaamassa

Legolandissa riittää ohjelmaa syyskuun lauantaisin, kun Nickelodeon-kanavan hahmot saapuvat tapaamaan lapsia. Paikalla on Seikkailija Dora, Paavo Pesusieni sekä Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat. Joka lauantaille on lisäksi esiintyjä myös Ramasjang-lastenkanavalta. Ramasjang on ilmainen lasten televisiokanava täällä Tanskassa.Nickelodeon

Nickelodeon02Pienin lapsista tykkää Dorasta, joten tokihan hahmoa piti käydä tapaamassa.Nickelodeon03

Käytiin viime lauantaina ja aika paljon oli taas ihmisiä liikenteessä. Päivän esiintyjänä oli Hr. Skæg, eli Herra Parta Ramasjang-kanavalta, joka opettaa lapsille matematiikkaa lauluillaan.Nickelodeon04Nickelodeon05Nickelodeon06Nickelodeon13

Etsitiin jo heti aluksi tapahtuma-alueelta oikea teltan edusta, jossa Doraa pääsee tapaamaan, koska välillä jonot tuntuvat kasvavan näissä niin pitkiksi, että kaikki eivät ehdi hahmoja tapaamaan. Katseltiin jonosta Hr. Skægin esitys ja päästiin ensimmäisinä tapaamaan Doraa, joka saapui paikalle Paavo Pesusienen kanssa.Nickelodeon07Nickelodeon08Nickelodeon09Nickelodeon10Nickelodeon11

Tytöt kävivät hahmoja tapaamassa ja tykkäsivät kovasti. Muikeat oli hymyt ja Dora oli kuulemma pehmeä.Nickelodeon12

Seuraavaksi jäädäänkin innolla odottamaan Legolandin Halloween-ohjelmaa ensi kuussa. Huomenna on myös mielenkiintoinen päivä, kun Legoland paljastaa lisää tietoja ensi kesän Ninjago-aiheisesta uutuudesta. Puisto laajenee 5000 neliötä ja se onkin samalla Legolandin historian suurin satsaus.