You’ve got mail

Tykkään postin ja mainosten selailusta. Suomessa ollessa asuttiin sen verran metsässä, että sinne ei jaettu ollenkaan viikonloppuisin mainoksia. Eikä juuri arkenakaan. Täällä sen sijaan mainoksia tulee jatkuvasti paksuja nivaskoja, niin näistä tanskalaisista kaupoista kuin saksalaisista rajakaupoistakin. Ilmaisjakelulehtiä taitaa tulla neljää erilaista. Eikä tämä lysti rajoitu vain arkipäiviin, sillä Tanskassa postia jaetaan normaalisti myös lauantaisin.

Tanskalaiset postilaatikot ovat hurjan sööttejä. Niissä on myös kätevä pyöritettävä kohta viikonpäivälle, josta näkee onko laatikko jo sinä päivänä ehditty tyhjentää. Netin kautta näkee helposti postilaatikkojen sijainnit ja tyhjennyskellonajat. Myös Suomeen lähtevät kirjeet on voinut kätevästi tipauttaa laatikkoon, eikä ole tarvinnut mennä postiin asti niitä lähettelemään.postia

Täällä on monella näkynyt kivoja osoitetarroja postilaatikoissa, joten päätettiin tilata myös itselle sellainen lootaa koristamaan. Siinä on perheenjäsenet nimineen sekä sukunimi ja talon numero.postia02postia03postia04

Sen verran kiva siitä tuli, että tarvinnee tilata sellainen seuraavaankin postilootaan.