Kaupassa: SuperBrugsen

SuperBrugsen on kooltaan ja valikoimaltaan aika samankaltainen kuin esimerkiksi S-market tai K-Supermarket. SuperBrugsenin pienempiä versioita ovat Dagli’Brugsen sekä Brugseneista kaikkein pienin LokalBrugsen.BrugsenBrugsen02Brugsen03

SuperBrugsenista löytyy ihan mukava valikoima ruokaa sekä jonkin verran kodintarviketta ja leluja.Brugsen04Brugsen05Brugsen06Brugsen07Brugsen08Brugsen09

Brugsen11Brugsen12Brugsen13Brugsen14Brugsen16Brugsen17Brugsen18Brugsen19Brugsen22

Brugsen25Brugsen26Brugsen27Lapsille hiukan maisteltavaa kauppareissun ajaksi.Brugsen28

Valmissalaatteja tuntuu kaupoissa olevan hyvin tarjolla. Ihan perus Caesarsalaatti on oma lemppari, mutta mausteinen Coleslaw tulee kyllä tiukkana kakkosena.Brugsen10

Viiniosasto.Brugsen21Brugsen23

Pakkauskoot täällä Tanskassa vaihtelevat siitä mihin on Suomessa tottunut. Usein esimerkiksi leikkeleet ovat erittäin pienissä 100-150 gramman pakkauksissa. Pieniä jogurttipurkkeja Tanskassa ei ole ollenkaan sellaista valikoimaa kuin Suomessa, vaan ne ovat lähinnä litran purkkeja.Brugsen15 Brugsen20Muutamasta kaupasta ollaan etsitty tavallista mansikkamehua, mutta sellaista ei olla löydetty. Joko se on ollut jokin laimennettava versio tai sitten mansikan kylkeen on isketty setti muitakin makuja. Appelsiinimehua ja omenamehua tuntuu olevan eniten.Brugsen24

Kaupan keittiössä valmistetaan ruoka-annoksia myyntiin.Brugsen29Brugsen30Brugsen31

Osaa eteisaulan leipomon tuotteita voi ostaa myös kaupasta.Brugsen32Brugsen33Brugsen34