Kaupassa: Netto

Netto on 80-luvulla perustettu tanskalainen kauppaketju, joka on nyttemmin avannut liikkeitä myös Saksaan, Puolaan, Ruotsiin ja Englantiin.NettoNetto2

Vaikka Netto onkin pieni kauppa, on siellä ihan hyvä valikoima ja halpa hintataso verrattuna toisiin kauppoihin. Monet tuotteet menevät silti hiukan ristiin, toisessa kaupassa on tietyt tuotteet halvempia ja toisessa taas jokin muu.

Ensimmäistä kertaa käydessä Netto tuntui hieman sekavalta. Vastaavia tavaroita tuntui olevan hyllyissä vähän siellä sun täällä. Hieman tarkemmin asiaa ihmeteltyä, huomasimme että monta hyllyä kaupasta on varattu vaihtuville tavaraerille. Niitä onkin jännä tonkia ja usein sieltä löytyy jotain mielenkiintoista.Netto4Netto5Netto6Netto7Netto13

Neton myymälöissä on pieni paistopiste.Netto3

Sekä viiniosasto, kuten vähän jokaisessa ruokakaupassa täällä.Netto10

Paljon on kaupoissa tuttuja tuotteita, osasta löytyy tuoteselosteet jopa suomeksi. Paljon on myös maisteltu uusia juttuja ja löydetty uusia lemppareita.Netto8

Netto9Netto11Netto12Netto14Netto15Netto16

On kyllä hyvä kauppa ja usein siellä asioidaankin.Netto17