Star Wars –viikonloppu Legolandissa

Legolandissa vietettiin kesäkuussa Lego Friends -tapahtuman lisäksi myös Star Wars -viikonloppua. Taloudesta löytyy innokkaita Star Wars -faneja, joten tokihan sinne oli mentävä. Odotukset olivat korkealla, sillä tapahtuma on järjestytty joskus aikaisempinakin vuosina ja kuvat on näyttäneet kivoilta.

Porukkaa oli puistossa hyvin, jonkin verran enemmän kuin Lego Friends -tapahtumassa ja katsojien ikäjakauma oli aika erilainen, kun innokkaita aikuisiakin oli enemmän paikalla. Yleisössä vilahteli siellä täällä myös söpöjä pikku Leia -hahmoja sekä pieniä Stormtroopereita, sillä viikonloppuna oli ilmainen sisäänpääsy puistoon Star Wars -hahmoiksi pukeutuneille lapsille.

StarWarsWeekend02StarWarsWeekend03Ensimmäisenä oli ohjelmassa paraati, jossa oli Legolandin kotisivujen mukaan yli 100 hahmoa mukana. Mentiin ajoissa paikalle ennen paraatin alkua, mutta hetki meni palloillessa ympäriinsä, koska paraatin alkamispaikkaa ei oltu ilmoitettu kovinkaan tarkasti. Onneksi niin pitkän kulkueen kuitenkin huomaa helposti ja nähtiinkin paraati aikalailla alusta asti. Paraati kulki läpi Legolandin, pääsisäänkäynniltä puiston perällä olevalle tapahtuma-alueelle asti.StarWarsWeekend14StarWarsWeekend04StarWarsWeekend05StarWarsWeekend06

Kuljimme paraatin perässä tapahtuma-alueelle. Puolimatkassa kulkue pysähtyi välillä yhteiskuvaan ja soittokuntakin soitteli musiikkejaan.StarWarsWeekendStarWarsWeekend07StarWarsWeekend08StarWarsWeekend09StarWarsWeekend10StarWarsWeekend11

Tapahtuma-alueella oli jälleen laidoilla telttoja, joissa oli tarjolla erilaisia puuhia lapsille. Meidän lasten lemppari oli Jedien harjoitusrata, jota he viuhtoivat läpi moneen kertaan.

jedirata Toinen suosikki taisi olla kisapaikka, jossa piti koota Lego-minifiguuri mahdollisimman nopeasti. Jokusen hahmon ovat tainneet nuo meidänkin lapset koota, sen verran nopeaan tahtiin pistivät hahmoja kokoon. Tapahtuman pisimmät jonot oli jedikoulutukseen, joka päätettiin jättää väliin. Siinä lapset saivat harjoitella jediliikkeitä lavalla heiluvan opettajan johdolla.

Lapset kävivät tässäkin tapahtumassa virallisessa yhteiskuvauksessa hahmojen kanssa. Oltiin onneksi ajoissa jonossa, niin ehdittiin kuvaukseen. Käytiin hakemassa tämäkin kuva kotiin muistoksi.StarWarsyhteiskuvaStarWarsyhteiskuva2StarWarsyhteiskuva3StarWarsyhteiskuva4VirallinenStarWarskuva

Hahmot kiertelivät puistossa ympäriinsä ja halutessaan heidän kanssaan pääsi yhteiskuvaan.StarWarsWeekend12StarWarsWeekend13

Oli kyllä hauska tapahtuma, lapset tykkäsivät kovasti ja hahmot näyttivät hienoilta. Kannatti käydä.