Rannalla Esbjergissä

Miehellä oli hiukan muuttoon liittyviä asioita hoidettavana Esbjergissä, joten hypättiin lasten kanssa kyytiin ja mentiin sillä välin rannalle nauttimaan aurinkoisesta päivästä.rantaranta2ranta3ranta4 En ollut Esbjergissä aikaisemmin käynytkään, mutta paikka vaikutti sen verran mukavalta, että sitä voisi joskus palata tutkimaan tarkemminkin.ranta5ranta6ranta7ranta8simpukat

Ranta oli oikein kivan näköinen ja sijaitsi muutaman kilometrin päässä Esbjergin keskustasta. Rakentelimme taas linnoja ja kaivoimme kanavia rantaan lyöville aaloille, keräilimme kauniita simpukoita ja sileitä kiviä rakennelmien koristeiksi. Rannalla oli myös suuri patsas, jota oli lasten mielestä hauska ihmetellä ja istuskella jättiläisten jaloissa.

patsaatpatsaat2Wikipedia osasi kertoa, että yhdeksänmetrinen Mennesket ved havet -monumentti on vuodelta 1995 ja se pystytettiin juhlistamaan kunnan 100-vuotispäivää.