Legolandeilua ja Lego Friends -viikonloppu

Ollaan nyt muutamana kesänä käyty Legolandissa ja siitä onkin tullut koko perheen lempparihuvipuisto.LegolandBillund Joka kerta ollaan hankittu kausikortit ja sitä kovasti suosittelenkin, sillä kausikortilla jo toinen huvipuistokäynti tulee halvemmaksi. Sen lisäksi kortin omistajana saa nipun erilaisia alennuksia ostoksista ja ruokailuista Legolandissa sekä alennuksia muutamaan muuhunkin huvittelupaikkaan.BirthdayBoy BirthdayGirlKausikortin omistaja saa myös puistosta syntymäpäivänään pinssin ja kupongin, jolla päivänsankari saa ruoan sekä jälkiruoan veloituksetta. Ja onhan se kieltämättä aika huippupaikka viettää synttäreitään. pikkusankariKausikortin edut vaihtuvat joka vuosi, tämän vuoden edut löytyvät täältä.

Ollaan tykätty matkustaa Legolandiin jo keväällä ennen kuin ruuhkaisin lomakausi alkaa. Silloin on ihanan rauhallista ja pääsee kiertämään laitteita aamusta iltaan ilman suurempia jonotteluja. Hiukan haikeana ollaan kuitenkin aina lueskeltu kesän ohjelmalehtisiä, joissa on mielenkiintoisia tapahtumia ja konsertteja pitkin kesää. Tänä vuonna olikin tilanne toinen, koska asutaan lähellä Legolandia. Tällä kertaa päästäänkin helposti käymään puistossa ja osallistumaan myös erilaisiin tapahtumiin sekä tutustumaan sellaisiin Legolandin kohteisiin, jotka ovat aina keväisin olleet vielä suljettuna.

linnaesitysLinna-esitystä pääsimme nyt ensimmäistä kertaa tänä kesänä katsomaan ja pienin lapsista innostui siitä kovasti. Esitys onkin nyt nähty jo kymmenisen kertaa ja vielä tässä olisi jokunen viikko esitystä jäljellä.

vesialueMyöskään vesileikki-alue ei ole ollut aikaisempina vuosina reissujemme aikaan auki, mutta tänä kesänä olisi tarkoitus siihenkin mennä tutustumaan.

Kesäkuussa Legolandissa vietettiin Lego Friends-viikonloppua ja sinne piti tietysti päästä mukaan. Tytöt odottivat tapahtumaa aivan innoissaan ja mentiinkin heti aamusta paikalle katselemaan. Väkeä oli paljon paikalla, mutta ei kuitenkaan niin paljoa kuin vaikka nyt heinäkuussa ihan tavallisena huvittelupäivänä.

LegoFriendsWeekend5Tapahtumassa oli paikalla kaikki Lego Friends-sarjan tytöt sekä esiteltiin sarjan uusi tulokas, Livi. Aluksi hahmot olivat sisäänkäyntiaukiolla ja heitä pääsi tapaamaan ja ottamaan yhteiskuvia. Siinä menikin jonotellessa tovi jos toinenkin, kun jonoteltiin tapaamaan vuorotellen kaikkia hahmoja ja ottamaan kuvia.

LegoFriendsWeekendSen jälkeen kun olimme päässeet tervehtimään kaikkia hahmoja, kävelimme Legolandin perälle odottelemaan. Siellä on esiintymislava ja tapahtuma-alue, jossa oli lisää ohjelmaa. Odoteltiin hetki portilla ja sitten takaa lipuikin paikalle kaksi valkoista limusiinia, joiden kyydissä Lego Friends -tytöt olivat. Portit avattiin ja päästiin sisään.LegoFriendsWeekend2 Tapahtuma-alueen laidoilla oli telttoja, joissa oli erilaista toimintaa ja puuhaa. Jossain askarreltiin, toisessa meikattiin, jossain rakenneltiin Legoilla, esiteltiin valmiita Legorakennelmia tai kokeiltiin vaatteita. Kun oli kiertänyt kolmessa eri paikassa touhuamassa, sai lappuun leimoja ja sen lapun palauttamalla sai tapahtumasta pienen muiston.

LegoFriendsWeekend4Lavalla oli joitakin lasten tanssiesityksiä sekä Lego Friends -tytöt kävivät esittämässä uuden laulun ja tanssin. Kierreltiin muutama teltta ja katsottiin esityksiä. Kaikkein pisimmät jonot oli meikkaus-telttaan sekä yhteiskuvaan hahmojen kanssa. Heiltä sai samalla myös nimmarit. Kuvauspaikan vieressä oli kyltti, jossa kerrottiin, että kuvaustilaisuus kestää vain 30 min ja kaikki eivät välttämättä ehdi kuvaan ja nimikirjoitusta saamaan. Ja jonoa oli todellakin niin paljon, että kaikki eivät valitettavasti ehtineet kuvaan. Me kiertelimme vain telttoja ensimmäisenä päivänä ja toisena päivänä menimme hakemaan nimikirjoitukset sekä hahmojen kanssa kuvaan. Tilanteesta sai itse ottaa kuvia, mutta paikalla oli myös Legolandin oma kuvaaja, jolta sai halutessaan ostaa kuvan. Yleensä ei tule laitekuvia sun muita erikseen hankittua, kun niissä kumminkin pörrätään niin paljon. Tämä oli kuitenkin sen verran erityinen tapahtuma, että kävimme kuvan ostamassa. Tytöt olivat aivan innoissaan, kun pääsivät hahmojen kanssa kuvaan ja saivat nimmaritkin. Isosiskolle oli tärkeä hetki, kun hän pääsi ojentamaan Liville piirtämänsä kuvan ja toivottamaan hänet tervetulleeksi Heartlake Cityyn.LegoFriendsWeekend6

Tällaiset nimikirjoitukset saatiin kaikilta Lego Friends -hahmoilta: Andrea, Mia, Emma, Livi, Olivia ja Stephanie.

LegoFriendsWeekend7

Oli kyllä mukava tapahtuma ja lapset tykkäsivät kovasti. Poikakin tykkäsi touhuilla askartelupisteessä, vaikka ei yhteiskuvaan halunnutkaan. Seuraava tapahtuma olikin sitten enemmän hänen mieleensä, kun kävimme Legolandin Star Wars -viikonlopussa.